Home / Dalfsen Regio / proefrit event elektrisch rijden in dalfsen

proefrit event elektrisch rijden in dalfsen

Het parkeerterrein van de Trefkoele+ is die dag gevuld met zo’n twintig elektrische auto’s. Om te laten zien dat er ook elektrische auto’s beschikbaar zijn in de meer betaalbare prijsklasse, staan auto’s opgesteld tot een bedrag van 50.000 euro.

Medewerkers van de ANWB vertellen alles over elektrisch rijden. Er is informatie over het laden van de auto’s, het aanvragen van een openbare laadpaal bij woningen zonder oprit, opties in de verschillende modellen en meer.

Zelf achter het stuur
Het is voor inwoners van de gemeente Dalfsen mogelijk een proefrit te maken in een aantal elektrische auto’s. Samen met een ANWB medewerker wordt na een korte uitleg een rit gemaakt door de omgeving om zo te ervaren hoe het is om elektrisch te rijden. Voor het maken van een proefrit dienen geïnteresseerden zich vooraf aan te melden.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.