Home / Dalfsen Regio / poll aed

poll aed

De eerste zes minuten zijn cruciaal bij een reanimatie voor de beste overlevingskansen. De overlevingskans na reanimatie met een schokbaar hartritme binnen zes minuten met gebruik van een AED is 50 tot 70 procent. Wij vragen ons af of onze lezers weten waar de dichtstbijzijnde AED is in hun buurt.

[poll id=283]

Appen op de fiets
Vorige week vroegen wij of appen op de fiets verboden moet worden. De uitslag was erg eensgezind. Maar liefst 95 procent van de stemmers was het eens met stelling. De overige 5 procent is geen voorstander van deze maatregel.

Lees ook

Rick Evers: Kijk, dit moet je elke dag thuis doen

De mondhygieniëste, die op de website van de praktijk werd voorgesteld als preventie assistente, vroeg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.