Home / Dalfsen Regio / ozc struikelt over asv 57

ozc struikelt over asv 57

Het pad van de twee prille seniorentrainers kruiste elkaar afgelopen zaterdag op Westbroek, als verantwoordelijke keuzeheer van respectievelijk ASV ’57 en OZC. Bij de ploeg uit Ommen zat de stemming er goed in. Drie overwinningen op rij en dan komt ASV ’57 op bezoek, met slechts twee schamele puntjes op het conto. “Vervelend voor jullie”, sprak De Visscher na afloop tegen zijn voormalige voetbalmaatje, “maar we speelden vandaag de beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe.” Nee, het was nog geen crisis in Aadorp, maar De Visscher had zijn manschappen een spiegel voorgehouden. Zo doorgaan en een rotseizoen tegemoet zien, of zetten we een paar tandjes bij? Het werd het laatste.

“We komen vlot met 0-1 (Nick Schuur) achter, maar die tegenslag werd goed opgepakt”, zag Berger. “Frank Jansen maakt gelijk en verzorgt ook de 2-1.” De thuisclub moet nog twintig minuten stand houden. “Ik had er best een goed gevoel bij. Maar complimenten voor de tegenstander. Die hebben veerkracht getoond.” Het is niet zozeer op het voetballende gedeelte, maar meer op het gebied van lef, bravoure en uitstraling dat ASV ’57 in de absolute slotfase de volle buit naar zich toe trekt. De 2-2 (Thierry Koorn) valt te snel na de moeizaam verkregen voorsprong en de 2-3 (Dylan Scheper) in de toegevoegde tijd. “Een vrije trap van iets over de middenlijn verdwijnt zo in het doel. “Leermomenten”, besefte Berger. “We krijgen te gemakkelijk doelpunten tegen.”

Stand 3D: PH 5-15 5-7, Hellendoorn 5-13, Bergentheim 5-12, OZC 5-9 (15-12), Kloosterhaar 5-9 (9-12), Quick ’20 5-8, Juliana ’32 5-7, ASV ’57 5-5 (9-11), DES 5-5 (9-12), SVVN 5-4 (7-9), Voorwaarts V 5-4 (10-15), Blauw Wit ’66 5-4 (6-12), Wilhelminaschool 5-3 en Mariënberg 5-1.

Lees ook

Loop je hoofd leeg en je lijf lichter!

OMMEN – Op 12 april start in Ommen de loopgroep ‘Loop je lichter’. Heb je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.