Home / Dalfsen Regio / ovc 21 weigert presentjes arbiter bakker uit te pakken

ovc 21 weigert presentjes arbiter bakker uit te pakken

De bezoekers uit Ommen hadden slechts een puntje op het conto, maar hadden er zondag drie kunnen bijschrijven, wat zegt deze verslaggever, moeten bijschrijven. De equipe van Freek Goeree deed zichzelf zwaar te kort. Om een indruk te geven: twee penalty’s bleven onbenut, net als een kleurrijk palet aan doelrijpe mogelijkheden. Een gemiste kans derhalve om de eerste zege bij te schrijven? Een understatement van jewelste! Vanaf het eerste fluitsignaal zetten de gasten druk op het doel van Kayran Nijenbanning, een talentvol doelwachtertje, maar piepjong en nog ver verwijderd van zijn tweede levenskruisje.

Een inzet van Nouri plofte op de paal en nadat Nouri een beuk kreeg binnen de beruchte lijnen wees arbiter Reint Bakker naar de stip. Nijenbanning ranselt de inzet van Nick Zandman voor de lijn weg. Even later duikt VIOS op voor de kist van Jesper Peul. Die krijgt een strakke corner niet onder controle, een gevalletje ‘hete kroket’ en David van den Brug geeft het laatste fatale tikje. Ai, tegenslag. En daar gaat OVC ’21 slecht mee om. Het leidt tot zaniken en zeuren binnen de krijtlijnen en hier is voor trainer Goeree veel te verdienen. Het houdt niet over met het incasseringsvermogen binnen de gelederen. Toch zit het mee. Razmik Mayhilyan wil voorgeven, maar de bal is te scherp en het oprapen lijkt een ‘appeltje/eitje kwestie’. Jij een poedel, ik een poedel moet de doelman van VIOS hebben gedacht. Na de 1-1 weigert OVC ’21 de voorsprong te pakken. Leon Mulder krijgt een zet van Gijs Loof en weer gaat de bal op de stip. ‘Ik niet meer’, gebaart Zandman. Dennis ter Burg wil best, maar Damon Nouri mag de klus klaren. Ook hij vindt zijn meerdere in Nijenbanning. “Ongelooflijk, we hadden al met 3-0 voor moeten staan”, mompelt de geblesseerd toekijkende Robin de Wit. Hij vertolkt de mening van zo’n beetje alle supporters uit Ommen.

Na de thee mag Rafael van Beek voortijdig gaan douchen na zijn tweede gele kaart en heeft OVC ’21 een mannetje meer op het speelveld. De wedstrijd geraakt vreemd genoeg meer in evenwicht en krijgt een open karakter met kansen over en weer. Het spreekwoord dicteert dat drie keer scheepsrecht is, maar Bakker weigert de bal voor de derde keer op de stip te leggen, na lomp ingrijpen achterin bij de thuisclub. “wat maakt ’t uit dan, jullie schieten hem er toch niet in”, gniffelt een supporter uit Oosterhesselen. 1-1, de teleurstelling droop er van af in de gelederen van de blauwhemden.

Opstelling OVC ’21: Peul; J. Meijerink, R. Meijerink, Van Elburg, Haverkort (82. Schuurman); Mayhilyan (53. Schokker), Ter Burg, Mulder; Legebeke, Zandman, Nouri (74. Jansen).

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.