Home / Dalfsen Regio / open bedrijvendag ommen drukbezocht

open bedrijvendag ommen drukbezocht

Langs de deelnemende bedrijven was een zes kilometer lange route uitgezet. Het mooie weer lokte de meeste bezoekers per fiets naar de verschillende bedrijven, waar voldoende ruimte en tijd was om het werk te bekijken en toe te lichten. Natuurlijk kon men bij diverse bedrijven ook zelf aan de slag!

De organisatie was in handen van ondernemersvereniging OVO. Wethouder Bart Jaspers Faijer, OVO-voorzitter Ron Nijhof en Larcom directeur Rob Houthooft openden de dag bij sociale werkvoorziening Larcom aan de Vermeerstraat. Onze fotograaf nam een kijkje bij het bedrijf Krepla, waar de bezoekers onder andere kennis maakten met de techniek van het lassen.
Tijdens de Open bedrijvendag zijn zelfs een paar kandidaten voor openstaande functies bij enkele bedrijven gevonden. De organisatie is dan ook zeer tevreden.

 

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.