Home / Dalfsen Regio / oldenhermanns zoekt in de stoomfabriek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur

oldenhermanns zoekt in de stoomfabriek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur

In een onnavolgbare reeks scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes laten ze de dillema’s van de millennial zien. Ze rennen van zandbak naar darkroom en van hockey- naar nachtclub. Op stiletto’s, de bakfiets, kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid, maar dan wel in een designerjurkje.

Het ontstaan van Oldenhermanns is bijzonder te noemen. In eerste instantie vormde Lize van Olden met Victoria Osborn het duo Oldenosborn dat eind 2014 de juryprijs won op het cabaretfestival Cameretten. Anna was toen betrokken als adviseur, regisseur en sparringpartner. Na een try-out periode van de eerste avondvullende voorstelling van het duo (Life), bleek dat de wegen van Lize en Victoria los van elkaar een andere kant op gingen.

De timing was hoogst ongelukkig. Er stonden veel voorstellingen gepland en Anna stapte in als vervanger van Victoria. Wat begon als tijdelijk kreeg een steeds vastere vorm. Na een jaar besloten ze samen verder te gaan onder de naam Oldenhermanns. Overigens is er absoluut geen sprake van ruzie: Lize, Victoria en Anna kunnen tot de dag van vandaag uitstekend met elkaar door één deur.

Unsexed is vrijdag 5 oktober te zien in Theater De Stoomfabriek. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl en bij Primera in de Prinsenstraat in Dalfsen.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.