Home / Dalfsen Regio / obs het palet zoekt bouwlocatie voor wagen koningsdag

obs het palet zoekt bouwlocatie voor wagen koningsdag

Zoals elk jaar zijn de scholen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de wagens die mee gaan rijden in de Koningsdag optocht. Elk jaar is het weer een enorme uitdaging voor de scholen om een geschikte locatie te vinden. Dit jaar zijn bijna alle scholen al voorzien, behalve het Palet.

Wie een geschikte locatie heeft of kent, kan zo snel mogelijk contact opnemen met Ilse Kodden via 06-06-48233656. Het Palet zou het enorm zonde vinden als de optocht niet volledig is, doordat er één school ontbreekt.

Lees ook

Ommer strijkje, Vecht en Regge en wethouder Petter

OMMEN – In het jongste nummer van het Ommer historisch tijdschrift ‘De Darde Klokke’ (nummer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.