Home / Dalfsen Regio / nog een slachtoffer tijdens inbraakgolf ommen

nog een slachtoffer tijdens inbraakgolf ommen

Eerder werd al bekend dat er dinsdag is ingebroken bij vier woningen in de wijk Dante Noord. Bewoners van huizen aan de Korhoenstraat, Wielewaalstraat en Goudvinkstraat werden het slachtoffer. Nu blijkt dat ook bij een woning aan de Scholekster is toegeslagen. Het is niet duidelijk hoeveel er is buitgemaakt.

De politie gaat er vanuit dat alle inbraken gepleegd zijn door door dezelfde dader of daders. De inbraken zijn in ieder geval gepleegd tussen 10.45 en 23.45 uur, de politie vermoedt tussen 18.45 en 20.00 uur. Eventuele getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Lees ook

Pleidooi voor behoud molens: ‘Ommen verandert’

OMMEN – “Wie de moeite neemt te wandelen langs De Bollemaat, Den Lagen Oord of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.