Home / Dalfsen Regio / nieuw in ommen muziek op schoot

nieuw in ommen muziek op schoot

Tijdens de lessen wordt er gezongen, gespeeld, geluisterd en bewogen. Zelf muziek maken kan met stem, handen en voeten en eenvoudige instrumenten. De lessen sluiten aan bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Door zo samen bezig te zijn wordt een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van de kinderen. Ook zijn liedjes heel belangrijk voor de taalontwikkeling. Om aan te sluiten bij een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van de kinderen zijn er twee leeftijdscategorieën: Muziek op Schoot: 9 tot 24 maanden 9.00 uur tot 10.00 uur. Muziek met Peuters: 2 tot 4 jaar 10.15 tot 11.15 uur. De cursus bestaat uit 5 lessen van 45 minuten, met aansluitend napraten onder het genot van koffie en thee. De cursus wordt op vrijdagmorgen gegeven in wijksteunpunt ’t Vlierhuis, Haarsweg 105 in Ommen. Lesdata: Vrijdagmorgen 2, 9, 16,23 en 30 november.  De cursus gaat door bij minimaal 5 deelnemers. De kosten voor de hele cursus zijn  47,50 euro. Voor informatie en opgave mailen naar nelleke@kleinedeters.nl of bellen 0546 672750 Opgave voor 26 oktober. Bij de opgave graag naam en geboortedatum van het kind en telefoonnummer vermelden.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.