Home / Dalfsen Regio / neem een breek met comedienne nathalie baartman

neem een breek met comedienne nathalie baartman

Het betreft een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid en het ongemak van stilte, maar dan op z’n Baartmans, ongerijmd en onvoorspelbaar. Ze is geen pleaser. Nee, Nathalie is zo afwijkend dat het publiek soms niet weet wat ze met haar aan moet. Haar humor houdt het midden tussen subtiele en rare wendingen. Ze nodigt haar publiek uit om een Breek met haar te nemen. Op de stoeptegel bijvoorbeeld. Met een hapje gefrituurde sprinkhaan. Theaternetwerk.nl schreef ooit het volgende over haar: ‘Ze houdt haar ogen open en observeert scherp. Ze brengt een intense vrolijkheid over, maar ook weemoed naar die absurde wereld van haar, die eigenlijk helemaal niet zo absurd is. Hoezo onnozel? Deze dame weet donders goed waar ze mee bezig is. Ze stelt zichzelf kwetsbaar en persoonlijk op. Iemand die zichzelf durft te zijn, ook op het toneel.’ De comédienne uit het oosten is zaterdag 20 oktober te zien in Theater De Stoomfabriek. Aanvang 20.30 uur. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl en bij Primera in de Prinsenstraat in Dalfsen.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.