Home / Dalfsen Regio / n348 tussen luttenberg en lemelerveld twee weekenden dicht

n348 tussen luttenberg en lemelerveld twee weekenden dicht

Tijdens deze weekenden worden de in- en uitvoegstroken bij restaurant de Lantaren verbreed en worden er nieuwe lagen asfalt aangebracht op dit deel van de N348. Daarnaast wordt de nieuwe markering aangebracht en worden de bermen voorzien van grasbetonsteen.

Doorgaand verkeer van Raalte naar Ommen en vice versa is niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid via diverse omleidingsroutes. Meer informatie over deze routes en de werkzaamheden aan de N348 is te vinden op www.overijssel.nl/n348.

De aansluitingen op de N348 bij Luttenberg en Lemelerveld Zuid zijn wel beschikbaar en Lemelerveld is bereikbaar vanuit de richting Ommen. De aangrenzende parallelwegen van het betreffende wegvak zijn ook afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners aan deze parallelwegen kunnen wel bij hun woning komen en Restaurant de Lantaren is bereikbaar.

Lees ook

Bloemenactie Kunst Na Arbeid

LEMELE – De jaarlijkse bloemenactie van Kunst Na Arbeid kan dit jaar geen doorgang vinden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.