man uit hardenberg werkt gewapende indringer de deur uit

Het trio is in de richting van de Collendoornsedijk weggevlucht. Gealarmeerde agenten en een speurhond hebben de omgeving onderzocht, maar de drie werden niet gevonden.
Opvallend is dat de drie mannen er ongeveer hetzelfde uitzagen. Ze waren vermoedelijk alle drie ongeveer 17 jaar oud en 1.75 meter lang. Ze hadden een smal postuur en droegen alle drie een zwarte trui met capuchon en een zwarte broek. Door de capuchons waren de gezichten van de overvallers niet goed te zien. Degene die het vuurwapen vast had, droeg waarschijnlijk zwarte handschoenen.

De politie vraagt mensen die tussen 02.30 en 03.15 uur iets opvallends hebben gezien, in de buurt van de overval, zich te melden. Ook worden mensen die in de buurt wonen en een camera bij de woning hebben gevraagd om contact op te nemen met de politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.