Home / Dalfsen Regio / maandelijkse fietstocht saam welzijn

maandelijkse fietstocht saam welzijn

De geplande fietstocht heeft een lengte van ongeveer 30 kilometer. Iedereen kan hieraan meedoen. Verzamelen en start op 30 oktober om 13.30 uur bij de Trefkoele+. Onderweg is op een mooie locatie een koffie-/theestop. Iedereen die graag fietst en er een middag met een groep fietsers de omgeving wil verkennen is van harte welkom. De vrijwilligers hebben weer een prachtige tocht uitgezet. Alleen als het heel slecht weer is, de hele dag regen en of storm, gaat de fietstocht niet door. De tochten zijn gratis, behalve de koffie/thee onderweg. Deelnemers hoeven zich tevoren niet aan te melden.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.