Home / Dalfsen Regio / lopers ag85 actief in borger amsterdam en nijverdal

lopers ag85 actief in borger amsterdam en nijverdal

In Borger werd de Flinten Marathon georganiseerd, een marathon waarbij de fietsroute De Flintenroude werd gevolgd en de deelnemers langs diverse hunebedden komen. Michiel Huzen liep de 42,2 kilometer in 3.15.32 en werd hiermee eerste van alle deelnemers. Hij verbeterde hiermee zijn persoonlijk record met 1.56 minuten en hiermee ook het Clubrecord Mannen 40+ dat hijzelf twee jaar geleden in Amsterdam op 3.17.28 had gezet.

De Damloop ging van Amsterdam naar Zaandam over een afstand van 10 Engelse Mijlen (16,1 kilometer). Henk Slager bleef bij deze wedstrijd met een tijd van 59.28 minuten binnen het uur en verbeterde hiermee zijn persoonlijk record met 3.35 minuten. Liny Tempelman liep 1.36.22, Willemien Weits 1.41.01, Anke Rumpf verbeterde haar persoonlijk record met 5.22 tot 1.48.41 en Karin Nijlant verbeterde haar p.r. met 6.01 tot 1.48.03.

Bij de CityRun in Nijverdal debuteerde Michel Wierbos op de 10 kilometer met een tijd van  41.12 minuten.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.