Home / Dalfsen Regio / lezing apotheker over ouderen en medicijngebruik

lezing apotheker over ouderen en medicijngebruik

Ouderen hebben vaak meerdere chronische aandoeningen, waarvoor zij verschillende medicijnen gebruiken. Die medicijnen hebben allemaal hun eigen bijwerkingen en kunnen bovendien wisselwerkingen veroorzaken. Medicijnen kunnen ook anders gaan werken naarmate iemands gezondheidstoestand verandert. Het complexe medicijngebruik van ouderen vergt dan ook een uitgekiende farmaceutische begeleiding. Hoe zorgen apothekers ervoor dat iedere patiënt zorg op maat ontvangt? En op welke wijze kunnen ouderen zelf bijdragen aan hun eigen veilig medicijngebruik? Over deze onderwerpen spreekt apotheker Annet Bruggeman. De bijeenkomst is vanaf 19.45 in De kern, Bouwstraat 23 in Ommen. Zowel leden als niet-leden zijn van harte uitgenodigd.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.