Home / Dalfsen Regio / levendig concert in vilsterse kerk

levendig concert in vilsterse kerk

Beide groepen hebben een programma samengesteld van vrolijke, droevige, maar ook dromerige en opzwepende Jiddische liedjes die in grote stappen het verhaal van het leven vertellen. Zoals je kunt verwachten van volksmuziek is dit het verhaal van meestal eenvoudige mensen, hun dromen, de slagen die het lot hen toedienen, hun feesten en de liefdes die ontstaan. Er komen ook enkele liedjes uit de Balkan voorbij van bijvoorbeeld Goran Bregovich.

Dit concert maakt deel uit van de serie landgoedconcerten Vilsteren. Voorafgaand aan het concert kunnen bezoekers een wandeling maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden in het landgoedcentrum. Na afloop van het concert is het landgoedcentrum geopend voor een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.