Home / Dalfsen Regio / lancering zorgeloos genieten vechtdal tijdens nationale week van de toegankelijkheid

lancering zorgeloos genieten vechtdal tijdens nationale week van de toegankelijkheid

Na kennis- en inspiratiesessies die de laatste jaren zijn georganiseerd voor ondernemers, is het enthousiasme toegenomen om te investeren in betere toegankelijkheid. De Leader-aanvraag van projectpartners Expedition Outdoor en Zorg op Locatie is gehonoreerd. Het unieke project gaat nu van start en biedt nog mogelijkheden voor ondernemers om deel te nemen.

De 35 recreatieondernemers die zich momenteel hebben aangemeld bij Vechtdal Marketing om mee te doen aan Zorgeloos genieten Vechtdal zijn bereid om te investeren in betere toegankelijkheid en nieuwe arrangementen. De samenwerking tussen ondernemers krijgt een stevige impuls door de intentie om nieuwe toegankelijke zorgrecreatiearrangementen te ontwikkelen voor de nichemarkt.

Lanceringsacties zijn onder meer een ‘Reizende tentoonstelling’, ‘Zorgeloos Genieten Box voor ondernemers’ en een winactie ‘Zorgeloos Genieten Arrangement’. De winactie is online te vinden. Kijk voor meer informatie over de Nationale week van de toegankelijkheid op www.weekvandetoegankelijkheid.nl.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.