Home / Dalfsen Regio / kulturhus hoonhorst organiseert muziek bij de buren

kulturhus hoonhorst organiseert muziek bij de buren

Ton wordt vervangen door de band ‘The new American Farmers’ van o.a. Hoonhorster Paul Schuurman. Als eerste zal die middag Onno Siemens optreden. Onno Siemens is singer/songwriter en begeleidt zichzelf ook op gitaar. Hij speelt graag naar het voorbeeld van John Mayer en de Dire Straits. The new American Farmers spelen een mix van country/ americana/ rock.
Bij mooi weer zal het eerste optreden om 14.00 uur plaatsvinden bij de familie Ijsseldijk/Elshof aan de Emmerweg 14 en het tweede optreden bij de familie Verkouw aan de Emmerweg 1. Bij minder weer zijn beide optredens bij de familie Verkouw. Daar waar de vlag van het Kulturhus staat is de party! Iedereen is van harte welkom om te genieten van deze muziek. Entree en het eerste drankje is gratis.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.