Home / Dalfsen Regio / kindermiddag herfst bij de koppel

kindermiddag herfst bij de koppel

Deze middag gaan de kinderen de herfst beleven, want zij gaan zelf mini-appeltaartjes maken onder leiding van Janet Bouwhuis. Met het recept erbij, wordt het zo’n lekkere taart, dat zelfs de oma’s en mama’s hiervan kunnen leren. In de pauze is er warme chocolademelk, want dat hoort er natuurlijk bij als het herfst is.

Zin in deze knusse middag? Geef je dan uiterlijk 18 oktober op! De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. 

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.