Home / Dalfsen Regio / kerstavond in de spil in nieuwleusen

kerstavond in de spil in nieuwleusen

De eerste viering begint om 18.30 uur en is vooral bedoeld voor kinderen en hun ouders. Vanaf 21.30 uur begint de tweede samenkomst. Beide vieringen beginnen met een Sing-in. De organisatie is in handen van de samenwerkende kerken in Nieuwleusen, in nauwe samenwerking met de medewerkers van De Spil.

Een viering duurt ruim een uur. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen zoals een muzikaal onthaal, het Kerstverhaal en samenzang. De overdenking tijdens de eerste viering zal worden verzorgd door Ds. Luite-Harm Kooij en in de tweede door Ds. Bart Trouwborst.

Toegangskaartjes kosten 1 euro en zijn enkele weken van te voren te koop in De Spil. Wie het Kerstverhaal zal/zullen voorlezen is opnieuw een verrassing. De organisatie gaat op zoek. Suggesties kunnen worden gedaan via kerstavond@kerkpleinnieuwleusen.nl.

Lees ook

De 40 dagentijd op weg naar Pasen

OMMEN – De interkerkelijke werkgroep rondom Pasen heeft gedurende zes weken, zes thema’s bedacht met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.