Home / Dalfsen Regio / jubileumconcert young spirit

jubileumconcert young spirit

Young Spirit zal tijdens het concert een selectie van hun brede repertoire laten horen. Van pop- en musicalsongs zoals Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij en Any dream will do uit de musical Joseph, tot gospels en Afrikaanse liederen, zoals Hallelujah to the King of Kings en Shosholoza. Kortom: voor elk wat wils.

Het koor staat onder leiding van dirigente Ellen Nijhoff. Het vaste combo wordt voor dit concert uitgebreid met drummer Wim Kahman. Publiek is van harte welkom op 3 november in de katholieke kerk in Dalfsen. De deuren gaan om 19.00 uur open en het concert start om 19.30. De entree is gratis.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.