Home / Dalfsen Regio / het zit v v vilsteren niet mee in hoonhorst

het zit v v vilsteren niet mee in hoonhorst

Aan het eind van het seizoen moet blijken of Hendri Zwinselman over voorspellende gaven beschikt of een nep-Nostradamus is. Hoe dan ook, de trainer van v.v. Vilsteren denkt dat eind mei de kampioensvlag kan worden gehesen in kerkdorp Hoonhorst. Dat wil niet zeggen dat bij voorbaat de handdoek gegooid wordt, maar Zwinselman zag het zwaar in. Hij kon geen beroep doen op doelman Stefan Hendriks en zijn vaste aanvallers Wouter Mars en Jeffrey Feijen. “Een aderlating, zonder meer. We waren minder dreigend dan we kunnen zijn. In het doel heeft Jelle Giesen het prima gedaan, complimenten.”

De oefenmeester in Vilsterse dienst erkent dat Hoonhorst de sterkste was en verdiend heeft gewonnen, maar er zit wel een smet op de overwinning. “In de openingsfase verslaat Fedor Hendriks de keeper met een subtiel lobje. De bal valt achter de lijn. Iedereen zag dat het een goal was, behalve de scheidsrechter en ja, die grensrechter van hun houdt zijn vlag omlaag, daar kun je op wachten.” Joey Kroes is de man die aardig op schot is. Ook op de 21e van oktober. De 1-0 en 2-0 komen op zijn naam, terwijl de thuisclub zich kan veroorloven een strafschop te missen. Na de thee voltooit Kroes zijn ‘valse’ hattrick en is het gedaan met de koopman, in dit geval Vilsteren. Even lijkt het er op dat Vilsteren terug kan komen. Na een overtreding op Hendriks gaat de bal op de stip, maar Niels Noordman faalt vanaf elf meter.

Stand 5A: Hoonhorst 5-13, IJhorst 5-10 (24-6), BEW 5-10 (17-8), Uffelte 5-10 (11-10), DVSV 5-9, Old Forward 5-8, Kuinre 5-7 (9-7), Vilsteren 5-7 (12-16), Giethoorn 5-7 (13-18), Scheerwolde 5-6, Blankenham 5-5, Wapserveen 5-4, Diever/Wapse 5-2 en Willemsoord 5-0.

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.