Home / Dalfsen Regio / gyminstuif energy ommen valt in de smaak

gyminstuif energy ommen valt in de smaak

Tekst: Willem Lampe

De vloer stond vol met toestellen, matten, balken en vanaf het plafond bungelden en touwen. Als wilde apen doken de kinderen de vloer op, maar ho, ho, een beetje gestructureerd graag. Eerst de spiertjes los en opwarmen met de pinguïndans, daarna kon iedereen los gaan op toestellen en activiteiten. Op de airtumbling en de tumbling baan kon worden gesprongen, verder kon je balanceren op de balk, als een slingeraap hangen aan de ringen, of als een circusacrobaat salto’s maken in de saltostoel.

Ook de trampoline en touwen ontbraken niet. Spelen, gymnastiek en ravotten maken dorstig en hongerig, dus met bezweten koppen en rode konen even wat drinken, met wat lekkers en daarna snel weer door.

Als afsluiter wederom een pinguïndans en daarna zat het er voor de jongste groep al weer op. Na de ‘puppies’ waren de kinderen van groep 3 tot en met 8 aan de beurt. Na de warming-up met Fitlala kon ook deze groep zich uitleven op alle aangeboden toestellen en activiteiten. Ook voor hen was vanzelfsprekend een pauze met limonade en snaaigoed ingelast. 

Energy Ommen ziet terug op een zeer geslaagde middag, met een opkomst van rond de honderd kinderen.

Zie www.energy-ommen.nl

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.