Home / Dalfsen Regio / gospelkoor good news presenteert haar nieuwe cd

gospelkoor good news presenteert haar nieuwe cd

Het 50-leden tellende Gospelkoor Good News is opgericht in 2001. Het doel van het Gospelkoor is om met de stem God te eren. Iedereen die daaraan mee wil werken, is bij het koor van harte welkom. Elke maandagavond van 19.45 uur tot 21.30 uur wordt er door de leden met veel plezier gerepeteerd uit het brede muziekrepertoire. De repetities vinden plaats in kerkgebouw ‘Het Baken’ in Ommen. Dirigent Bertil Niezink staat inmiddels alweer ruim 11 jaar voor het koor. Good News heeft ook een vaste pianiste, namelijk Adelya Rakhimova. Zij begeleidt het koor al bijna vanaf de oprichting.

Gospelkoor Good News nodigt iedereen uit voor het releaseconcert op zaterdag 3 november aanstaande. Het concert begint om 20.00 uur in de gereformeerde kerk vrijgemaakt ‘Het Baken’ te Ommen. Kosten toegangskaarten in de voorverkoop 5 euro en aan de zaal 7,50 euro.  Kinderen t/m 12 jaar betalen 1 euro. 
Voor meer informatie zie www.goodnewsommen.nl of kijk op de facebookpagina. 

Lees ook

Hilbert Moerman wederom lijsttrekker van PvdA Ommen

OMMEN – PvdA Ommen heeft besloten om, na een jarenlange samenwerking met de afdeling Hardenberg, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.