Home / Dalfsen Regio / go ahead eagles soccer camp in herfstvakantie

go ahead eagles soccer camp in herfstvakantie

Als onderdeel van het Soccer Camps-programma organiseert Go Ahead Eagles de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp en Keeperskamp ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het Soccer Camp en Keeperskamp spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue en een deelnamecertificaat.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.