Home / Dalfsen Regio / gezellige boel bij oktoberfest in oudleusen

gezellige boel bij oktoberfest in oudleusen

Het feest kwam feest langzaam op gang maar rond 23.00 uur was het vol en reuze gezellig. Grote groepen vrienden/vriendinnen kwamen op de fiets naar Zalencentrum Mansier. Lange rijen tafels, dirndl-jurken, lederhosen en grote pullen schuimend bier waren ook deze keer weer de vaste ingrediënten voor het feest.

Het derde dames- en herenteam van volleybalvereniging Ouvol uit Oudleusen was dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie. Met muziek van DJ Eric Witteveen uit Ommen gingen de beentjes van de vloer.

 

Lees ook

Ommer strijkje, Vecht en Regge en wethouder Petter

OMMEN – In het jongste nummer van het Ommer historisch tijdschrift ‘De Darde Klokke’ (nummer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.