Home / Dalfsen Regio / gemeente hardenberg te zien in tv programma ondernemend nederland

gemeente hardenberg te zien in tv programma ondernemend nederland

Op de website Mijn Landschap ID kunnen geïnteresseerden bekijken wat de landschapskenmerken en economische ontwikkelingsmogelijkheden zijn in een bepaald gebied. De website is ruim een jaar geleden door de gemeente Hardenberg gelanceerd. Inwoners en bedrijven die iets nieuws willen beginnen, kunnen op deze website inspiratie en ideeën opdoen voor projecten in het buitengebied.

Denk hierbij aan het vinden van een nieuwe bestemming voor leegstaande schuren, een verbreding van landbouw, een uitbreiding van een bedrijfspand of de realisatie van een recreatieve voorziening. In overleg met de gemeente zijn er volop mogelijkheden.

Opnames
De opnames voor het RTL7-programma Ondernemend Nederland zijn gemaakt bij Logopedisch Spectrum ‘In de Buitenlucht’ in Hardenberg.
Dit bedrijf heeft als eerste bedrijf via de website Mijn Landschap ID een moodboard gemaakt.

Uitzending
Het item van de gemeente Hardenberg in de uitzending van Ondernemend Nederland gaat onder meer over de insteek redenerend vanuit het landschap, mogelijkheden, samenwerking en interactie. De uitzending van Ondernemend Nederland is op 28 oktober 2018 vanaf 09:55 uur te zien op RTL 7. Op 3 november wordt het programma om 13:00 uur herhaald.

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.