Home / Dalfsen Regio / fotos ruiters en amazones streden om titel clubkampioen 2018

fotos ruiters en amazones streden om titel clubkampioen 2018

Foto’s: Johan Bokma

De dressuurproeven werden beoordeeld door Judith Roelofs, jurylid van de KNHS. Yvonne Onderdijk noteerde de punten. De kinderen werden na het rijden van hun proef door Judith voorzien van aanwijzingen. Op deze manier hopen zij in de toekomst nog betere resultaten te kunnen behalen.

Na de gezamenlijke lunch stond er een springparcours klaar voor het middagprogramma. Dit parcours werd door de ruiters/amazones onder leiding van Erica Krieger verkend. Tijdens het springen gaf Johan Marsman, instructeur van de ponyclub en ook oud lid, de beoordeling. Hij werd hierbij geassisteerd door Jenny de Graaf. Zij noteerde de punten.

Na het officiële springparcours mochten alle kinderen die dat wilden nog een rondje springen. Zij werden door Erica voorzien van aanwijzingen. Nadat iedereen de verplichte onderdelen voor het clubkampioenschap, de dressuur en het springen, hadden verreden was het tijd voor de groepsfoto.

Vervolgens maakte het bestuur de punten bekend voor het clubkampioenschap. De eerste prijs ging naar Gwendolyn Krieger met haar D-pony Chapeau. Zij hebben een fantastische rit in de M1-klasse dressuur en een foutloos springparcours laten zien. Vorig jaar werd zij clubkampioen met haar pony Constantijn, dus de grote beker mocht weer mee terug naar huis. Deze gezellige en sportieve dag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.