Home / Dalfsen Regio / film vele hemels boven de zevende in de stoomfabriek

film vele hemels boven de zevende in de stoomfabriek

Eva, gespeeld door Brit van Hoof, is een dertiger die zichzelf emotioneel wegcijfert en altijd klaar staat om de wereld te redden. Ze is de steun en toeverlaat voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar getrouwde zus die smoorverliefd is op een kunstenaar. Eva is wereldkampioen geven, behalve aan zichzelf. Achter haar lach en begrip gaan vooral eenzaamheid schuil.

In Vele Hemels boven de Zevende draait het om diepgewortelde familieproblemen en slechts twee vragen: ben je tevreden met wat je hebt, of ga je op zoek naar meer? Bewaar je de lieve vrede, of gooi je alles eruit? Beide keuzes hebben verstrekkende gevolgen. Vandaag dus in Theater De Stoomfabriek. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten kosten 4,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl en bij Primera in de Prinsenstraat in Dalfsen.

Lees ook

Nieuwe stadsdichter Ommen gezocht!

OMMEN – Gedurende twee jaar was Viviane Rose de stadsdichter van Ommen. Eind mei loopt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.