Home / Dalfsen Regio / een nieuw jasje voor kollen menswear

een nieuw jasje voor kollen menswear

Eigenaar, bedenker en Ommenaar Bas Jan Kollen: “We zijn natuurlijk begonnen met voornamelijk jeans, maar zijn in een aantal jaren ontwikkeld tot een echte herenzaak.” “Dat bracht mij op het idee om de winkel een uitstraling te geven die hier bij past.“ Zo heeft het pand een stijlvolle gevel gekregen en is de winkel overzichtelijk en sfeervol ingericht.

Veel Ommenaren weten de zaak al te vinden voor mooie bovenkleding zoals de overhemden waar altijd een leuke actie voor geldt, maar het assortiment is veel breder. Van polo’s en jassen, tot hoeden en petten. Van ondergoed en fijne sokken tot bretels. Sinds kort zelfs schoenen, kortom alles voor een complete outfit. De merken zoals MAC, New Zealand Auckland, Falke en Schiesser, Tom Tailer, en Yachting zijn bekend en staan garant voor kwaliteit. Met andere woorden goede kleding die lekker zit en geen gedoe.

Nu de nieuwe huisstijl is doorgevoerd is Ommen een herenzaak rijker waar kwaliteit, persoonlijke service en de wensen van de klant voorop staan. De feestelijke opening is op 27 oktober, met een fles wijn, van Wijnhof Ommen, bij besteding van vijftig euro. Dus kom vooral even binnen lopen voor een hapje en drankje op Brugstraat 11!

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.