Home / Dalfsen Regio / duizendste rit anwb automaatje dalfsen gereden

duizendste rit anwb automaatje dalfsen gereden

Mevrouw Veldman werd door chauffeur dhr. A. Liebeek naar de fysiotherapie gebracht. Zij is heel blij met de hulp van Automaatje: “Ze zijn altijd mooi op tijd, je hoeft nooit te wachten. En als je naar het ziekenhuis moet voor een afspraak gaat de chauffeur vaak even mee naar waar je zijn moet. Dat is zo fijn.”

Net als mevrouw Veldman zijn er nog ruim honderd inwoners van Dalfsen bekend met de diensten van Automaatje en maken er gebruik van. Door het toenemend aantal vervoersvragen heeft Automaatje behoefte aan extra chauffeurs die ritten willen uitvoeren. In het kort komt het er op neer dat mensen met hun eigen auto inwoners van Dalfsen van A naar B vervoeren. De chauffeurs geven zelf aan wanneer zij beschikbaar zijn.

Wie er over denkt om ook chauffeur van Automaatje te worden kan contact opnemen met dhr. G. van Bennekom, die de matches van de vervoersvragen uitvoert. Hij is bereikbaar via 06-28338624 en zal belangstellenden uitgebreid informeren over de uitvoering van de ritten en de voorwaarden waar chauffeurs aan dienen te voldoen.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.