Home / Dalfsen Regio / degelijk usv geeft havelte geen kans

degelijk usv geeft havelte geen kans

Foto/tekst: Ben Schuurman

De overwinning was meer dan verdiend. USV had vanaf het begin de bal in bezit. Toch was de prachtige steekpass van Dennis van der Veen op Ron Meijerink na 13 minuten een van de weinige hoogtepunten in de eerste helft (1-0). USV controleerde de wedstrijd en Havelte probeerde af en toe en via Bjorn van Dalen wat terug te doen. Maar het bleef allemaal wat vlakjes. Echt opwindend werd het niet. Na rust mocht Havelte nog een kwartiertje hopen op een goed resultaat. Leon Kooiker kopte in vrije positie over en Dennis van der Veen kwam alleen voor de goed keepende Mark Bolding net verkeerd uit. In de 66e minuut was het wel raak. Na een goed lopende aanval was de voorzet van Leon Kooiker van dichtbij niet te missen voor Ron Meijerink (2-0). Meteen de beslissing. Want daarna ging bij Havelte langzaam het licht uit. USV werd steeds dominanter en kreeg in de slotfase kans op kans. Maar Leon Kooiker, Sander Schaeffer en Ron Meijerink kregen het scorebord niet meer in beweging. Zondag gaat USV op bezoek bij Trinitas. Aanvang 14.00 uur in Boijl, in de Friese gemeente Weststellingwerf.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.