Home / Dalfsen Regio / de winter nadert boten naar de stalling

de winter nadert boten naar de stalling

Tekst/foto’s: Willem Lampe

Veel volk vergaapte zich zaterdag aan de boorden van de Vecht, nabij de jachthaven, waar een zware kraan de plezierjachten uit het water hees en op de trailer plaatste. Op naar de winterstalling. Een winter lang schuren, schaven, lakken en verven. De temperatuur was zaterdag dan wel zomers, maar het eind van de zomertijd is nabij. De bomen verliezen blad en zo niet, dan is het verkleurd. Paddenstoelen prikken massaal uit de grond, rijpe appelen sieren de bomen en aan de hemel vliegen ganzen in V-formatie zuidwaarts. In het hoofd gonst Gerard Cox, ‘t is weer voorbij die mooie zomer…

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.