Home / Dalfsen Regio / damespad vechtdal overijssel voor roze vrouwen

damespad vechtdal overijssel voor roze vrouwen

De dag krijgt een feestelijk tintje, omdat Damespad Vechtdal het tweede roze wandelpad is van Overijssel en wel in de eigen streek van de initiatiefneemsters. De dag begint om 10.30 uur bij Theater De Stoomfabriek, Koninginneplein 2 in Dalfsen.

Er is dan nog gelegenheid voor koffie/thee. De deelnamekosten bedragen 5 euro, inclusief koffie of thee met versnapering. Dit kan meteen bij binnenkomst worden voldaan. Het is de bedoeling om rond 12.00 uur te vertrekken en tegen 16.30-17.00 uur terug te zijn bij het startpunt, waar samen eventueel nog een hapje gegeten kan worden. (voor eigen rekening). 

Zorg zelf voor eventueel lunchpakketje en drinken voor onderweg. Mochten er dames zijn die een hond willen meenemen, neem verzorgingsspullen mee voor de viervoeter. Let wel: niet in elke horecagelegenheid mogen honden naar binnen. En poepzakjes mee, dit is namelijk verplicht in Dalfsen. Mocht je eetvoorschriften hebben, meld het, dan kan dat geregeld worden. Voor opgave mail: Rozegewoondoen@gmail.com. In de mail moet u vermelden of u mee-eet. 

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.