Home / Dalfsen Regio / dalfser echtpaar bannink koekkoek zestig jaar getrouwd

dalfser echtpaar bannink koekkoek zestig jaar getrouwd

Beide zijn in geboren in Deventer en hebben elkaar daar ook ontmoet. Be volgde na de HBS en het gymnasium in Doetinchem de opleiding Theologie aan de universiteit in Amsterdam. Het echtpaar woont sinds 1973 in Dalfsen. Zij kozen voor Dalfsen vanwege de strategische ligging voor het beroep provinciaal predikant.

Beiden doen veel aan vrijwilligerswerk, maar houden ook van lange afstandswandelingen en sport. Be is op de plaatselijke tennisbaan ‘beroemd’ om zijn mooie effectballen. Het diamanten paar heeft drie kinderen en acht kleinkinderen. De twee genieten nog van een goede gezondheid en zijn daar erg dankbaar voor.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.