Home / Dalfsen Regio / conferentie over vrijwilligerswerk

conferentie over vrijwilligerswerk

Foto: Vrijwilligers aan het werk | Archieffoto

Waar lange tijd een leuke of zinvolle vrijetijdsbesteding was, wordt nu vanuit departicipatiemaatschappij verwacht dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Is vrijwilligerswerk dan nog vrijwillig? En hoe zorgen we er dan voor dat iedereen ook mee kán doen en dat alle taken worden uitgevoerd? Nu en in de toekomst.

Het Vrijwilligerspunt wil iedereen de kans geven om hier over mee te praten en te denken. Joost van Alkemade, directeur vereniging NOV (Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk), zal het gesprek inleiden. Daarna zal er met een panel van betrokken professionals en vrijwilligers gediscussieerd worden aan de hand van diverse stellingen.

De conferentie is voor iedereen die zich betrokken voelt bij vrijwilligerswerk en hierover mee wil praten. In verband met het aantal plaatsen wil de organisatie graag weten hoeveel mensen er komen. Aanmelden kan tot 4 november via info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl Meer informatie: Ivonne Saueressig via i.saueressig@saamwelzijn.nl of 06-39345740

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.