Home / Dalfsen Regio / christenunie wil herdefiniering om veranderende detailhandel

christenunie wil herdefiniering om veranderende detailhandel

In de commissievergadering van 17 oktober heeft Hof hier vragen over gesteld aan Gedeputeerde Staten. Aanleiding is het recent uitgekomen rapport over de stand van zaken rondom het Overijssels detailhandel-beleid.

De provincie is van mening dat er regels moeten zijn rondom het vestigen van detailhandel. Hierdoor wordt een goed leefklimaat in o.a. stadskernen gewaarborgd. De CU is het hiermee eens, echter dwingen nieuwe vormen van detailhandel tot een nieuwe kijk op die handel en de daarmee samenhangende regelgeving.

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.