Home / Dalfsen Regio / christenunie ommen komt bijeen in landgoedcentrum vilsteren

christenunie ommen komt bijeen in landgoedcentrum vilsteren

Aanwezigen krijgen een presentatie over het Landgoed Vilsteren, gegeven door de rentmeester Hugo Vernhout. Hij draagt zorg voor het beheer van het landgoed. Daaraan zitten allerlei aspecten, die de moeite waard zijn om kennis van te nemen. Het dorp Vilsteren kent een lange geschiedenis. Het hoort bij de gemeente Ommen. Voor de ChristenUnie is het meteen een reden om nader kennis te maken met Vilsteren en de belangen van deze kern.

Een belangrijk deel van de avond wordt gewijd aan nieuwe energie en de manier waarop Ommen de slag naar nieuwe vormen van energie kan maken. Wethouder Bart Jaspers Faijer is aanwezig om hierover in gesprek te gaan. Ook is het mogelijk om kennis te maken met Duurzaam VilsterenEen lokaal initiatief van de inwoners om hun dorp te verduurzamen.

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen ze kunnen verwachten, is het verzoek van de ChirstenUnie of vooraf aan te melden bij secretaris@ommen.christenunie.nl.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.