Home / Dalfsen Regio / cellokwartet amsterdam speelt op het laer in ommen

cellokwartet amsterdam speelt op het laer in ommen

Er staat een zeer gevarieerd programma op het menu met prachtig werk uit de vroeg 17e eeuw tot en met de 20e eeuw. Zo zullen er composities klinken van East, Bodin de Boismortier, Jongen, Chopin, Vivaldi, Mainardi en Offenbach.

Anders dan bij het klassieke strijkkwartet (twee violen, altviool en cello) speelt Cellokwartet Amsterdam op vier cello’s. De klank daarvan is vooral warm en sonoor.

Cellokwartet Amsterdam bestaat ruim twintig jaar, en nog steeds uit Gregor Horsch, Pascale Went, Judith Jamin en Sebastiaan van Eck; allen musici met een grote staat van dienst. Zo kennen we Gregor Horsch als eerste solo-cellist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en Sebastiaan van Eck als cellist bij het Radio Filharmonisch Orkest.

Losse kaarten: 22,50 euro (inclusief pauze consumptie), jeugdkaarten 5 euro. Info en reservering: Hotel De Zon, tel. 0529-45 55 50.
Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van het concert; echter het aantal plaatsen is beperkt en reservering is aanbevolen.

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.