Home / Dalfsen Regio / cabaretavond van gemienschop van oll ommer

cabaretavond van gemienschop van oll ommer

Het kwartet, bestaande uit Julia, Alie, Lucina en Janet, neemt met een knipoog en een kwinkslag het leven van alle dag op de hak. Met de nodige dosis humor maken de dames, die al ruim dertig jaar in het vak zitten, het publiek deelgenoot van hun ongemakken.

De toegang voor leden bedraagt vijf euro per persoon. Bent u nog geen lid maar wel geboren Ommer of Ommenaar en twijfelt u om lid te worden? Kom dan naar de cabaretavond en wordt alsnog lid van de Gemienschop van Oll Ommer. 

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.