Home / Dalfsen Regio / brussengroep van start in dalfsen

brussengroep van start in dalfsen

Brussen groeien op in een gezin waar het soms anders is als bij andere gezinnen. Ze krijgen met situaties te maken die lastig kunnen zijn. Bijvoorbeeld een broer of zus die snel boos wordt of vervelende reacties die ze krijgen vanuit de omgeving.

In de brusjesgroep ontmoeten brussen andere kinderen met een bijzondere broer of zus. Ze kunnen met elkaar praten over hoe het is en ze gaan met elkaar leuke dingen doen. Ze kunnen vragen stellen aan elkaar of aan de begeleiding.

De groep komt vijf keer bij elkaar van 15.30 uur tot 17.00 uur en wordt begeleid door Hendrik Jan van den Berg van Saam Welzijn en door Dominique Bekke van Impluz. Neem voor meer informatie of het aanmelden van een kind contact op met Saam Welzijn via info@saamwelzijn.nl of 0529-482121.

Lees ook

NL-Alert steeds vaker ingezet in Overijssel

REGIO – NL-Alert wordt steeds vaker ingezet bij noodsituaties. Zo zijn vorig jaar in heel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.