Home / Dalfsen Regio / bouw tweede perron station ommen in volle gang

bouw tweede perron station ommen in volle gang

Om de veiligheid voor reizigers beter te waarborgen, moet de capaciteit van het perron vergroot worden. Het plan van de gemeente Ommen, Prorail en de NS voorziet in de aanleg van een nieuw zijperron aan de noordkant van spoor 1 waar de treinen richting Zwolle stoppen.

Het huidige eilandperron wordt ingericht als een zijperron voor spoor 2 richting Emmen. Op deze manier komt er een scheiding tussen beide reizigersstromen en meer ruimte voor het in- en uitstappen en wachten. Daarnaast wordt het Park & Ride terrein uitgebreid.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.