Home / Dalfsen Regio / boekenbal op cns ommerkanaal

boekenbal op cns ommerkanaal

Leerlingen en ouders van de basisschool werden feestelijk ontvangen, liepen over de loper en werden door de pers geïnterviewd en door de paparazzi gefotografeerd.

Een onafhankelijke jury had een bijna onmogelijke taak om in beide categorieën twee winnaars aan te wijzen. De winnaars werden tijdens het ‘eigen’ Boekenbal bekendgemaakt. Ze ontvingen een handgemaakte Zilveren of Gouden Griffel of Penseel van directeur Albert-Jan Greidanus.

‘Vlak voordat de naam van de winnaar bekend werd gemaakt zei ik tegen mezelf: ‘Ik ga in ieder geval niet winnen’, aldus één van de winnaressen. Ze schreef een superspannend verhaal over een meisje dat ontvoerd wordt op de kermis. Het verhaal loopt goed af: twee dappere vriendinnen slagen er eigenhandig in om haar te bevrijden.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.