Home / Dalfsen Regio / bockbierfestijn in ommen

bockbierfestijn in ommen

Niet alleen is er (bock)bier beschikbaar maar er wordt ook gedacht aan de kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een springkussen aanwezig. Ook wordt er lekker vlees gebarbecued en om het plaatje compleet te maken, is de liveband Bar And Booz aanwezig om de muziek te verzorgen.

Uit in Ommen, de organisatie achter onder andere de Ommer Bissinghavonden en nu ook het Bockbierfestijn, organiseert dit evenement niet alleen om de vallende blaadjes van de bomen te vieren, maar om samen te genieten van (bock)bier, wijn, Fristi, heerlijk vlees en live muziek.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.