Home / Dalfsen Regio / bijzondere hereniging in ommen

bijzondere hereniging in ommen

Na uitgave van het fotoboek van Historisch Ommen, door Jumbo in samenwerking met het Cultuurhistorisch Centrum Ommen, bleek het tweetal op de promotiebanner in de winkel te staan. Ondernemers Eric Epskamp en Ronald Heemskerk leek het een leuk idee om dit 70 jaar na dato opnieuw op de gevoelige plaat vast te leggen. Met dezelfde stok zou moeilijk zijn, dus werd de hulp ingeroepen van de ‘Gemienschop van Oll Ommer’, die er graag aan meewerkte. 

Het optuigen van de palmpasenstok is in overleg tussen Gerrit Steen, voorzitter van ‘Gemienschop van Oll Ommer’ en Jacolien van der Vegt van Jumbo Ommen tot stand gekomen. Het broodzwaantje en de broodkrans zijn van Ten Brinke. 

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.