Home / Dalfsen Regio / beerze bulten gaat intensieve samenwerking aan met stichting nikai 4 life

beerze bulten gaat intensieve samenwerking aan met stichting nikai 4 life

Nikai, een uiterst sportieve jongen, die de Olympische spelen als doel, had mocht helaas niet ouder worden dan twaalf jaar. Gerrit Jan Hagendoorn van de Beerze Bulten: “Toen ik het verhaal hoorde van Nikai, die zo sportief was dat hij zelfs in twee verschillende sporten (turnen en kanoën) NK finales wist te halen, en dat zo’n sportieve jongen van de ene op andere dag ziek wordt en zijn Olympische droom en leven uiteen ziet spatten, dacht ik: “Daar moet ik iets mee!”

Arjan Kroes van Stichting Nikai 4 Life zegt: “Toen Nikai iets kleiner was zijn we geregeld naar Giga Konijnhol geweest. Dit voor een verjaardagsfeestje of gewoon als een prachtige dag in het weekend of vakantie. Alle donaties die we binnenkrijgen gaan voor 100% naar onderzoek om deze vreselijke ziekte te bestrijden. Maar we willen ook heel graag iets doen voor gezinnen die nu in dezelfde positie zitten als wij in 2017 en nu in het Prinses Maxima centrum onder behandeling zijn. En aangezien we allebei willen dat ‘Kinderen gewoon kind moeten kunnen zijn’ was er direct een klik.

Kroes: “We zijn dan ook erg verheugd en trots dat Beerze Bulten naast een gulle donatie ons ook nog eens de mogelijkheid geeft dat wij namens Beerze Bulten gezinnen een dagje uit of zelfs een vakantie mogen aanbieden op hun prachtige locatie. Dit zodat kinderen met kanker ook even gewoon kind kunnen zijn.”

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.