Home / Dalfsen Regio / basisschool in ommen houdt statiegeldactie voor sulawesi

basisschool in ommen houdt statiegeldactie voor sulawesi

Donderdagmorgen 11 oktober zet de dominee zijn auto met aanhanger van 8.00 tot 8.45 op het schoolplein, zodat de kinderen deze met de lege statiegeldflessen kunnen vullen. Daarna wordt naar de supermarkt gereden om de flessen in de automaat te werpen.

Het dodental door de aardbeving en tsunami die het Indonesische eiland Sulawesi vorige week hebben getroffen, is opgelopen naar 2.045. De Indonesische autoriteiten denken dat de telling nog bijna drie keer hoger kan uitvallen. Woensdag vindt de landelijke actiedag van Giro555 plaats.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.