Home / Dalfsen Regio / balkenbrij wandeltocht vanuit vilsteren

balkenbrij wandeltocht vanuit vilsteren

Deelnemers kunnen vanaf de parkeerplaats naast de kerk in Vilsteren tussen 10.00 en 13.00 uur vertrekken voor de uitgezette en gemarkeerde wandeling van 5, 10 of 15 kilometer. Bij aanmelding ontvangen ze een boekje met informatie over enkele vermeldingswaardige punten die ze onderweg tegenkomen.

Deelname aan deze wandeling kost 3 euro voor volwassenen en 1,50 euro voor kinderen. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud en de restauratie van het parochiehuis. Na afloop van de wandeling staat er in het Landgoedcentrum, gelegen naast de kerk, een kopje koffie / thee (gratis) klaar. Voor de kinderen is er frisdrank (ook gratis). Daarnaast is er tegen een schappelijke prijs te genieten van de overheerlijke en ter plekke gebakken balkenbrij.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.