Home / Dalfsen Regio / balkenbrij wandeltocht trekt 400 deelnemers

balkenbrij wandeltocht trekt 400 deelnemers

Er was keuze uit routes van 5, 10 of 15 km, de start was bij de kerk in Vilsteren. Bij aanmelding ontvingen de deelnemers een boekje met informatie over memorabele punten die onderweg gepasseerd werden.

Het inlegbedrag kwam ten goede aan het restauratiefonds van de St. Willibrordus kerk in Vilsteren. Dit om ervoor te zorgen dat de bijna 110-jarige kerk, een rijksmonument, na de restauratie nog vele jaren kan pronken in het dorp.

Na afloop van de wandeling stond in het Landgoedcentrum, gelegen naast de kerk, een consumptie klaar voor de wandelaars.  Bovendien werd ter plekke balkenbrij gebakken en aangeboden, de lekkernij vond gretig aftrek.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.