Home / Dalfsen Regio / annelies koggel al 25 jaar gastouder

annelies koggel al 25 jaar gastouder

De op te vangen kinderen komen graag bij haar, sommige ‘oud’ oppas kinderen komen nog regelmatig langs om even bij te praten. Dat is ook wat gastouderopvang juist zo aantrekkelijk maakt. Er is meer individuele aandacht voor het kind. De jubilaris is in het zonnetje gezet door gastouderbureau Dalfsen (onderdeel van Kinderopvang Mathil). En of ze nog 25 jaar doorgaat? Ze geeft aan dat ze in ieder geval nog wel een paar jaartjes mee gaat. 

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.